Acasa

Inima Bucurestiului – un nou edificiu asupra caruia Bel Profile isi pune amprenta – Bratianu Business Center. Este cea mai noua lucrare de referinta in care Bel Profile demonstreaza la inceput de an 2014 succesul unui brand romanesc.

Prestigioasa cladire care in trecut a derservit Creditul Funciar Urban, este incadrata in clasa B a monumentelor istorice.

Citește mai departe...

In luna martie a anului 2012 a fost prezentata noua imagine a fostului Hotel Cismigiu, cladire-simbol a Bucurestilor de altadata. Acesta a fost dezvelit la 100 de ani de la inaugurarea sa oficiala, prezentandu-se intr-o forma fidela modelului initial, pentru realizarea careia tehnologia prezentului si-a adus din plin contributia.

Citește mai departe...

Seamtech propune un nou model de solzi metalici semicirculari, destinat cu predilectie lucrarilor de reabilitare, datorita formei clasice si versatilitatii in montaj. Pe suprafete drepte sau curbe, solzii model “fish-scale” se pozitioneaza perfect, asigurand crearea unei armuri etanse, care protejeaza, creind un efect vizual spectaculos.

Citește mai departe...

Bel Profile a participat si in acest an in cadrul Conferintei de Arhitectura RIFF. In calitate de Sponsor al sectiunii “Acoperisuri”, am avut oportunitatea de a prezenta solutiile profesionale de acoperire “Seamtech” – Acoperis faltuit si “Slatech” – solzi metalici, sub conceptul ACOPERA IN STILUL TAU!

Citește mai departe...

Pentru ca ne plac provocarile si ne dorim sa fim alaturi de cei care stiu sa le lanseze, nu am putut raspunde decat PREZENT! la curajoasa initiativa a grupului de studenti din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, de a re-lansa, dupa 40 de ani, “Atelierul de Proiectare” – singura revista de specialitate “de la studenti, pentru studenti”.

Citește mai departe...