Acasa

bratianu5Inima Bucurestiului – un nou edificiu asupra caruia Bel Profile isi pune amprenta – Bratianu Business Center. Este cea mai noua lucrare de referinta in care Bel Profile demonstreaza la inceput de an 2014 succesul unui brand romanesc.

Prestigioasa cladire care in trecut a derservit Creditul Funciar Urban, este incadrata in clasa B a monumentelor istorice.

Citește mai departe...

prislopManastirea Prislop, unul dintre cele mai importante lacase religioase din Transilvania (patrimoniu national), a fost renovata in primavara anului 2014, cu solzi din cupru.

Citește mai departe...

criseniBiserica din Criseni, judetul Salaj, este un nou proiect Bel Profile in derulare.

Pentru invelitoarea acesteia, Bel Profile a furnizat 1100 m² de tabla rulou pentru faltuire Seamtech, culoare Hairline Copper.

Citește mai departe...

Sistemul de colectare pe care Bel Profile il propune este un model unic, brevetat de Bravo Holding (grup de companii romano-austriac din care compania Bel Profile face parte).

Citește mai departe...

In luna martie a anului 2012 a fost prezentata noua imagine a fostului Hotel Cismigiu, cladire-simbol a Bucurestilor de altadata. Acesta a fost dezvelit la 100 de ani de la inaugurarea sa oficiala, prezentandu-se intr-o forma fidela modelului initial, pentru realizarea careia tehnologia prezentului si-a adus din plin contributia.

Citește mai departe...